Jobba med oss

En bra assistent kan se ut på många olika sätt. Våra uppdragsgivare är precis lika olika.

Är du en muskelbyggare med tatueringar? En hästtjej? En man som gillar att baka? En kvinna som älskar hårdrock? Är du skojfrisk? Eller allvarsam? Ung eller gammal? Det spelar ingen roll.

Vi söker dig som kan börja omgående, Sundsvall

Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivareföreningen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansberättigade). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna.

Jag är en kvinna på 55 år som bor i centrala Sundsvall. Jag är sedan några år helt förlamad efter en olycka vilket gör att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag har avancerad sjukvård i hemmet och jag är beroende av olika hjälpmedel för att klara av min vardag. Jag är social, gillar att träffa vänner och resa. Jag söker nu dig som vill arbeta hos mig som personlig assistent.

Du som vill jobba hos mig bör vara lättlärd och ha god samarbetsförmåga Erfarenhet av sjukvård/omvårdande arbetsuppgifter är jättebra men inget krav. Jag vill även att du ska ha ett genuint intresse av att jobba med människor. Du bör vara beredd att påbörja introduktion så snart som möjligt och du utbildas på plats under din introduktion. Hos mig jobbar man alltid tillsammans med en annan assistent.

Du kommer att arbeta vaken natt och tjänsten är ett vikariat.

Maila din ansöka till ansokan@hjarnstyrkan.se alt. fyll i formuläret nedan. Märk ansökan med MH021.

Vi ser framemot att läsa din ansökan!

ANSÖK HÄR

Är det dig vi söker?

Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansanslutna). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna i Jämtland och Västernorrland.

Jag söker nu en personlig assistent, då jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag är en kille i 30 års-åldern som behöver din hjälp i vardagen. Jag har autism samt epilepsi vilket medför till många kramper. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vårdyrket. Det är viktigt för mig att du är engagerad, lyhörd och positiv. Jag tycker om att vara ute i naturen och är gärna ute på promenader. Du får gärna tycka om att laga mat. Det är betydelsefullt att du delar dessa intressen med mig. Det är också viktigt att du är öppen för ny kunskap och har viljan att lära dig nya saker.

Tjänsten ligger på 91,14 % och schemat är förlagt dag som natt, vardagar samt helger. Arbetsplatsen är i Östersund. Eventuella resor med mig kan komma att ingå i arbete. Körkort är ett krav. Tillträde fr o m 1 sept.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 180730, men gärna så snart som möjligt då vi kommer att behandla ansökningarna fortlöpande. Maila din ansöka till ansokan@hjarnstyrkan.se alt fyll i formuläret nedan. Märk ansökan med mw024. Vid frågor, kontakta Maria Wenehed tel. 063-14 85 64.

Vi ser framemot att läsa din ansökan!

ANSÖK HÄR

Personlig assistent, Hackås

Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansanslutna). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna i Jämtland och Västernorrland.

Jag är en glad musikintresserad man som nu behöver en ny assistent. Jag har Chorea Huntington samt har haft en stroke vilket medför att jag behöver din hjälp med dagliga sysslor som jag inte klarar av själv. Jag gillar att vara ute i naturen och är gärna ute på promenader.  Jag tycker även om att åka iväg på olika musikevenemang. Det vore roligt om du delade mina intressen med mig.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men det viktigaste är ändå din människosyn. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara rökfri. Arbetsplatsen är i min och min frus bostad utanför Hackås, samt där jag befinner mig.

Tjänsten är på ca 72 % och innefattar både dagpass samt vaken natt, vardag som helg. I arbetet ingår ensamarbete men det finns även tillfällen på dagen då du kommer att arbeta tillsammans med en annan assistent.  Tillträde fr o m 1 sept.

Körkort och egen bil är ett krav.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 30 juli, men gärna så snart som möjligt då vi kommer behandla ansökningarna fortlöpande. Märk din ansökan med mw012. Skicka din ansökan till ansokan@hjarnstyrkan.se alt. sök här nedan. Vid frågor, kontakta Maria Wenehed 063-14 85 64.

Vi ser framemot din ansökan!

ANSÖK HÄR

ANSÖK HÄR

Hjärnstyrkan Assistans

Vi är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intressegruppen för Assistansberättigade). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje assistansberättigads behov och önskemål skall styra. Vi har IVO:S tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna.

Hur är det att jobba på Hjärnstyrkan som personlig assistent?

Mattias Karlsson är 35 år och har jobbat som personlig assistent i 14 år, 11 av dem på Hjärnstyrkan. Att jobba som assistent är enligt honom socialt, flexibelt och det bästa jobbet för någon som tycker om att hjälpa andra.

Hur är det att jobba som assistent?
Mitt jobb går ut på att hjälpa en annan människa att kunna leva ett bra liv. Det är det bästa jobbet om man tycker om att hjälpa andra. Man får ut så mycket mer av det här jobbet än bara lön. Det är också ett socialt arbete. Vi är åtta personer i det team som jag jobbar i och vi trivs väldigt bra ihop och har kul tillsammans. Arbetstiderna är flexibla och det finns möjlighet att jobba mycket i vissa perioder och sedan kunna vara lite sammanhängande ledig.

Hur är det att jobba på Hjärnstyrkan?
Jag trivs superbra, det är därför jag blivit kvar så länge. Vi har ett arbetssätt som inte bara går ut på att ta hand om en annan person utan också att hela tiden söka efter saker som kan förbättra personens liv. Den person vi hjälper ska kunna ta del av och njuta av livet – det är det vårt jobb går ut på.

Vad skulle du säga till andra som funderar över att jobba som assistent?
Jag tror att väldigt många skulle passa som assistent. Det är något djupt mänskligt i att vilja hjälpa andra. Jag förstår att många kanske tycker att det känns lite ovant att jobba med någon som till exempel inte pratar. Men om man vågar prova tror jag att många skulle trivas. Att jobba som personlig assistent är ett utvecklande jobb och man får också ett helt annat perspektiv på livet.

Jag har fått ett meningsfullt arbete

Stefan Ekström har jobbat som personlig assistent i tio år hos samma uppdragsgivare. Här berättar han varför trivs så bra med sitt jobb och vad han ser som den viktigaste egenskapen för att jobba som personlig assistent.

Ansök!
Önskar du: TjänstVid behovs arbete
Typ av pass: Dag/kvällNattDag/kväll/natt
Har du körkort? KörkortTillgång till egen bil

Vem är du? Berätta om dig själv: