Deprecated: Function create_function() is deprecated in /storage/content/41/4000041/hjarnstyrkan.se/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /storage/content/41/4000041/hjarnstyrkan.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Vi erbjuder - Personlig assistans Sundsvall & Östersund - Hjarnstyrkan
Vi erbjuder2020-01-22T13:02:10+00:00

Vi finns här för dig

Hjärnstyrkans verksamhet är sprungen ur en familjetragedi vars konsekvenser gjorde att ägarna själva valde att ta hand om ett av sina barns personliga assistans. Med vår bakgrund och stora erfarenhet tar vi alltid strid för den assistansberättigade. Vår vision är att alla funktionshindrade barn och vuxna möjliggörs ett värdigt och självständigt liv. Och vi ger oss inte!

Vi ger oss inte förrän du är helt nöjd med din personliga assistans

Du bestämmer vilka som ska vara dina assistenter, vad assistenterna ska göra och när de ska arbeta.

Dina assistenter ska möjliggöra för dig att leva det liv du själv vill ha, se till att du har det tryggt och får den hjälp du behöver. Du ska kunna lita på att dina assistenter står upp för dig i alla lägen, beaktar tystnadsplikten, respekterar ditt självbestämmande och bistår dig på ett respektfullt sätt.

Vi tar det fulla arbetsgivaransvaret för dina assistenter, rekryterar, utbildar och fortbildar. Vi ger dina assistenter handledning, bra lön och ser till så att de stannar länge hos dig. Vi utbildar dig och dina anhöriga, stöttar er när det behövs, hjälper dig i dina kontakter med olika myndigheter.

tagg

Vår verksamhet är IFA-godkänd. Vi har IVO:s tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna. Vill du prata med någon som redan valt oss som assistanssamordnare så hör av dig, vi förmedlar gärna kontakt med någon av våra uppdragsgivare. Kontakta oss.